MY HIGHLY VALUED FOLLOWERS ♥

torsdag 28. mai 2009

Endelig et herrekort.

Jeg har tatt sats og kastet meg ut i min første sukkersøtt-utfordring. Men jeg sliter virkelig med å få kortene til å passe helt til bloggenes navn. *lol* Sukkersøtt, da tenker jeg duse farger, blonder og annet søtt stæsj. Kan ikke si at kortet her innfrir helt ;o) Utfordringen denne gangen var å IKKE fargelegge stempeltrykket. Utfordringen finner du her.


Jeg har brukt restepapir av ukjent merke. En bokside fra tidlig 1900-tallet (jeg får litt vondt hver gang jeg river i den boka..) Stempel fra Art Impression (bil) og en bit av stempelet "One Man Show" fra Stampington. Teksten Gratulerer er fra Stempelglede. Blomsten er fra Prima og blonden fra Stoff og stil. (De har jo en nyåpnet butikk her i Trondheim. Kjempekjekt!) Har også fått plass til hele 5 dupeditter i copperfarge. Sydde et par pyntesømmer med maskin og reste rundt hele mønsterarket et par runder.

Fra en annen vinkel...


Det gikk da ganske greit å lage et maskulint kort, men føler jeg må trene litt til...


Klem fra Anne

onsdag 27. mai 2009

Søt på sin egen måte.

Utfordring #8 hos stamp with fun var å bruke denne skissen her.

Om dette stempelet jeg har brukt kommer under kategorien søte stempel, det kan vel diskuteres. Men jeg synes at hun er søt på sin måte.

Jeg har som vanlig brukt bazzill kartong til selve kortet. Motivet som er fra Art Impression, er malt med Distress ink. Hun har jo sin egen sjarm der hun står i harepustøffler og med den glad-koppen i hånda. Gebisset ligger nok i vannglasset enda.. ;-)
Forøvrig har jeg brukt mønsterarket "Firework White" fra Junkitz. Prima blomster, knapper fra Autumn Leaves (winter garden), dymo tape, glitterlim, bling og hvit uni-ball til skrifta langs kantene. Den grønne kartongen inni er klipt med saks. Det er jo nesten klin umulig å resultat som kan godkjennes av en perfeksjonist. *lol* Men jeg har lært meg å fire litt på kravene, men jeg må innrømme at det er vanskelig.... Og jeg gleder meg veldig til jeg kan bruke de største Spellbinder dies'ene for de er så flotte å bruke inni.

På baksiden har jeg mitt eget stempel, som er stanset ut skjevt i en sirkelpunch. Og det er faktisk gjort med vilje! Blingen er limt der hvor kanden rundt teksten er bredest.

Jeg lover å bruke et skikkelig søtt stempel i den neste SWF-utfordringen!!

Klem fra Anne

tirsdag 26. mai 2009

En liten elefant..

som er så søøøt.

Men det er lenge siden den har vært i bruk. Det er derfor jeg hiver meg med i utfordringen til Penny Black saturday challenge Disse stemplene stammer fra min første tid som stempler. Da kjøpte jeg stemplene fordi de var så søte, ikke for at de var så særlig anvendelige. *lol* Denne gangen har jeg brukt stempelet som heter "Embrace" og utfordringen denne gangen var å bruke masse knapper. Jeg er ikke så flink til å bruke knapper, men jeg greide å med tre stykker. :0) Jeg har brukt bazzill, og det lysegrønne er selvlaget "papir". Det er kjempe gammelt, noe pasta på en boks som skulle klines utover... og jeg husker ikke hva det heter. Bokstavene er QK Frankie. Stempeltrykket er malt med Distress ink og noen av detaljene har fått en touch av glitterlim. Inni og på baksiden har det blitt plass til en charms i sølv.
Stemplene som er brukt inni og på baksiden er fra Stempelglede.

Klem fra Anne

mandag 25. mai 2009

Spennende post!

Jeg fikk en pakke i posten fra Marcea på lørdag. Et flott kort og en bunke flotte stempeltrykk som jeg vant fordi jeg gjettet mellomnavnet hennes. :-) TUSEN TAKK Marcea Isabel! Men jeg vet nesten ikke om jeg har råd til å bruke de. *lol* for jeg hadde jo ingen av de fra før.


Her er kortet jeg fikk:
og her er noen av stempeltrykkene:

Ha en flott dag!

Anne

søndag 24. mai 2009

Helga er snart over...

Nå er helga snart over. I dag har vi vært i konfirmasjon på Røros. Et vellykket arrangement i strålende solskinn, hyggelige gjester og god mat. Det blir ingen kreative bidrag fra meg i dag.

Men det kommer en dag i morgen, i morgen... vi får se hva det blir til. Blir det godt vær så blir tiden brukt utendørs. Er ikke helt ferdig å luke i alle bedene enda. Og jeg har noen liter jord som skal fordeles på planter som formelig skriker etter litt næringsrik jord.

Så er jeg strålende fornøyd med antall besøkende her i bloggen min. Telleren har humpet og gått i en måned og jeg har godt over 400 treff. Skal ikke mer til for å glede hjertet mitt, veldig mye faktisk!! Tusen takk til alle dere som tar dere tid til å legge igjen en kommentar. DET varmer masse!

Klem fra Anne

lørdag 23. mai 2009

Jeg stempler og har det morro!

I helgen er det konfirmasjon og jeg har laget et eskekort i god tid før den store dagen. Jeg hadde planene klare i toppetasjen så det var ikke så vanskelig å komme i mål. Og det var jo greit å komme over målstreken dagesvis før jeg strengt tatt behøvde det. Så jeg kosa meg virkelig under hele prosessen og det var morro. Så var det resultatet.... det har jeg for øvrig brukt til å delta i månedens kortkonkurranse hos Scraphaugen.no og i utfordringsbloggen stampwithfun.com

Lokket.
Fronten;

Alle stemplene er fra Stempelglede.

Innsiden

Innsiden sett ovenifra.

Pengegaven skal være mynter som skal fylles oppi eskene :0)

Jeg har ikke tatt meg tid til skrive inn hva jeg har brukt av papir osv. kommer tilbake med en oppdatering over helga.

Klem fra Anne

fredag 22. mai 2009

Stampavie challenge #4

Jeg har funnet enda en utfordring jeg kan være med på. Denne gangen har jeg laget et kort først og fant utfordringen etterpå. Litt "kjærringa mot strømmen" *lol* Jeg fant Stampavie sin utfordring. Utfordringen var at lyseblått/turkis og brunt skulle være representert. Jeg hadde brukt turskis mønsterark, og brunt er brukt på motivet og sverten langs kantene.

Turkis mønsterark og brun Distress ink på motiv og kanter.


Innsiden ble også veldig enkel. Jeg har brukt QK dies til hjerte og fotohjørner og Litt magic mesh.

Det er så fint dette stempelet synes jeg. Det er et clearstamp fra... og det må jeg nok komme tilbake til senere. Sliter med hukommelsen ;-)

Klem fra Anne

tirsdag 19. mai 2009

Just Magnolia challenge #5

Denne gangen var det en skisse som skulle følges. Jeg valgte et stempel fra vårpakken. Har dessverre ikke hatt anledning til å bruke så mange av de enda... men jeg håper det blir snart.
Her er skissa;


Og min tolkning ble slik;

Dette kortet ble laget i fullfart. Jeg hadde malt ferdig ansiktet med Distress Ink, men resten av trykket fikk kun en liten omgang med kritt. Hadde ikke tid til å vente på at malinga skulle tørke må vite :-) Mønsterarket vet jeg ikke hvor kommer fra, det blir ofte slik med restepapir...(Fant ut at mønsterarket stammer fra et scrapbook paper kit, jeg kunne ikke finne noe produsent, annet enn at det er et merke, C med en trekløverinni.) Ellers har jeg brukt litt Magic mesh, blomster fra Prima, brads, rundeller, charm, ståltråd, perler og glitterlim. Rundt stempeltrykket dro jeg en stempelpute, mens rundt selve kanten på kortet brukte jeg rosa dabber. Det kan skimtes så vidt på bildet nedenfor.

Men nå skal jeg gå ut å luke litt i bedene mine, og noen blomster skal komme i jorda også. Det er virkelig flott med alle de vakre fargene som skinner omkapp i vårsola! Carpe diem!

Vårklem fra Anne

mandag 18. mai 2009

Penny Black challenge #49

Da har jeg kastet meg ut i en ny utfordring. Jeg sliter en del med å bruke duse farger til noen av stemplene mine. De blir litt vel fargesprakende i forhold til det jeg vanligvis lager. Så jeg må nok utfordre meg selv etterhvert til å styre unna disse klare sterke fargene i kombinasjon med stempeltrykkene med disse morsomme dyrene som ofte er på PennyBlack sine stempel. Her kommer resultatet:

Utfordringen var: tre blomster, 2 sorter papir og 1 charm.
Jeg har brukt bazzill og et stykke restepapir fra Junkitz "Fireworks white" :-) Stempeltrykket er "Ladies Devine" malt med Distress ink. Teksten er stanset ut med QK Biography. Blomstene er fra Prima og kortet har fått litt glitterlim i sølv rundt motivet.


De er jo så utrolig søte der de henger på grinda, pyntet og klar for party. *lol*

Klem fra Anne

onsdag 13. mai 2009

Penny Black challenge #48

Black, white + 1 other

Som farge nr 3 valgte jeg grønn, og det var kanskje ikke noen bombe? *hi, hi* Jeg har laget omslag rundt en helt vanlig notatblokk. Den kan brukes til handleliste eller andre notater. Mønsterarket er "Masqat" fra 7gypsies. Prima blomster, stempelet "Purrr-fect Friends!", silkebånd, metallpynt kjøpt fra Kina ;-)og bokstavene er QK Abigail. Motivet er malt med distress ink, men jeg er ikke sikker på om det er innenfor reglene... å bruke andre farger på motivet. Men pytt sann, det ble i allefall noe ut av utfordringen, uansett...



Jeg må bruke minst 2 dupeditter på hvert prosjekt.... ellers får jeg aldri brukt de opp.

Stempelklem fra Anne

tirsdag 12. mai 2009

Just Magnolia challenge #4

Week 4 - In stitches
Denne uken har jeg i allefall greid å holde meg innenfor tidsfristen. Jeg har laget et kort i bazzill med innslag av papir fra to blokker merket K&Company, den ene er 12X12" Designer paper, mens den andre er 4X6" Designer mat pad. Maskinsøm i brunt, brunt bånd, blomster utstanset med punchene "retro flower", dymotape og kobberfarget metallpynt. Og sist men ikke minst stempeltrykk fra Magnolia stemplet med distress ink "vintage photo"


Ups! I did it again...

Godt det ikke er lyd på bloggen. *hi,hi* Men man skal synge med den stemmen man har, har jeg lært. Og ups! fordi jeg har shoppet igjen. Og jeg som har ilagt meg selv shoppestopp til messa i september. Det er jo så lenge til enda så det måtte jo bare gå galt! Nå kan jeg nesten ikke vente, men akk... det er vel uker til vidunderet kommer i hus.

Jeg har jo bruk for en sånn! Har vurdert å kjøpe wizzard men valget falt på Epic six denne gangen. Jeg falt egentlig for at wizzard'en kunne klemme ut bruskorker, men hvor ofte har man bruk for en slik funksjon liksom? Nå gleder jeg meg masse for jeg har jo noen spellbinder dies som jeg ikke får brukt, fordi de er for store til den gamle rulla mi. Så nå kan jeg nesten ikke vente..... Måtte tiden gå VELDIG fort!! ;-)

Vårklem fra Anne

mandag 11. mai 2009

2 konvoluttkort...

... i full fart. Jeg hadde planer om å lage de siste konfirmasjonskortene sent lørdag kveld, men vi kom hjem mye senere fra selskapet enn antatt. Så da var det å kaste seg inn i papirhaugen søndags morgen. Var litt i tvil om jeg skulle legge dem inn her, for det blir jo ganske likt de jeg har laget fra før. Men det er vel best å fylle litt i bloggen min, uansett.


Den brune konvolutten er laget av ark fra Cosmo Cricket - Wonderland: First gift.


Først tenkte jeg å legge dette til side.. men dattra sa at dette var helt mottakeren sin stil :-) Så vips så var jeg ferdig med oppdaget.


Vårklem fra Anne

Blå...

... er yndlingsfargen til min bestefar. Så når jeg hadde en bunke med blåe ferdigskårede ruter liggende og jeg ikke visste hva jeg skulle bruke dem til, fikk jeg ideen. Bestefar ble 85 år i helga og han har vel neppe fått noen duk i presang før. Da ble løsningen å lage en blå duk nettopp til han. Duk er vel kanskje å ta i, går vel under betegnelsen brikke. ;-) Men blå, det ble den i allfall! (Glemte å ta bilde av kortet til jubilanten, det får komme senere.)

Vårklem fra Anne

fredag 8. mai 2009

Litt sent ute... igjen!

Plutselig er fredagen her, og jeg hadde tydeligvis ikke les alt hva tidsfrister angår. *dåne* For i denne uka bestemte jeg meg for å gjøre noe nytt. Jeg har aldri laget kort til en utfordring før, ei heller ikke etter en skisse. (Jeg har nok startet med ei skisse som utganspunkt, men ting har en tendens til å leve sitt eget liv kan man si.) Denne gangen fulgte jeg skissa slavisk. Det er noen som har startet bloggen Just Magnolia som er en ufordringsblogg og disse damene elsker Magnolia. Du finner linken til høyre her i bloggen. Men som du sikkert har skjønt så ble jeg for sen. Men jeg legger uansett ut resultatet av skissa for uke 3.

Her har jeg brukt et motiv fra vårens klubbpakke til Magnolia. Mønsterarket er fra Sandylion (Floral Delight) Kartonen er bazzill. Motivet er malt med Distress Ink og vingene har fått en omgang med glitterlim. Rundt kantene på kortet dro jeg en dabber i sølv. Litt bånd, blonde og noen duppeditter fikk også plass.

mandag 4. mai 2009

Utfordret meg selv...

Jeg har utfordret meg selv til å lage et lilla kort, for det gjør jeg ikke så veldig ofte. Kan faktisk ikke huske sist jeg gjorde det. Men av en eller merkelig grunn har jeg nesten en hel pizzaeske full av lilla bazzill. Det er sikkert et av mine mange "kjekt og ha" kjøp. *lol*



Her har jeg bare brukt bazzill. Jeg har klipt ut panelet med mønstersaks. Ellers er det pyntet med bling, blomster og et flygende objekt i sølv :-) Alfabetet jeg brukte er QK Frankie. Sarah Key motivet er malt på 200gr akvarellpapir. Motivet har noen små detaljer men det er ingen problemer å male det. Bare kjempe gøy!

Har zoomet inn de søte små rosene.

Baksiden ble enkel, med et gult hjerte på.

fredag 1. mai 2009

Enkle konfirmasjonskort

Da skriver vi mai , det er vår og tid for konfirmasjon. Og da hender det at man må ha noen kort... og det må skje fort. Veldig fort!! Så da måtte det bli noe enkelt som ikke krever stort annet enn å plukke ut ark. Så her kommer resultatet, fort og "gæli"!

To ganske like, og mottakerne var tvillinger. Jeg har brukt søte små blomster og blonder som pynt.

Har zoomet inn blomstene, som også har fått en runde med stempelsverte.