MY HIGHLY VALUED FOLLOWERS ♥

mandag 22. juni 2009

Buster

Jeg må legge ut et par bilder av katten vår. Han er en snill pus på snart 2 år.
Tidligere i vår var han ille plaget av allergiutbrudd. Det ble et skikkelig ille sår på nakken og masse kløe. Så det har vært en del runder hos dyrlegen. Stakkar pusen!

Vi vet enda ikke hva han reagerer på, men nå blir han behandlet med kortison, sårene har grodd, og pelsen holder på å vokse ut igjen. Frykter det kan være foret han reagerer på, så han spiser "low allergen"-for, og nå har han vondt i magen.... :-( Krysser fingrene for at det går bra!!

Her er Buster

Alle trenger litt kos, og jo større jo bedre.... *lol*

Da en av ungene kasta ut bamsen fra rommet sitt så Buster sitt snitt i å adoptere den. Jeg hadde ikke hjerte til å ta den fra han, så han sov sammen bamsen hver natt i vinter.

Klem fra Anne og Buster

tirsdag 16. juni 2009

Rosa og brun...

...var utfordringen til Simon Says challenge #8 denne gangen. Jeg prøvde meg ved forrige innlegg... men det gikk jo ikke. *lol* Sånn går det når man ikke leser alle detaljene. Men nå har jeg laget et nytt bidrag og slenger meg med blant de håpefulle. Hadde jo vært utrolig gøy med en liten gevinst! ;0) I tillegg deltatt hos Just Magnolia #9 og One stop craft challenge #33

Rosa og brunt... (bildet ble litt skjevt, skyldes en litt ukonsentrert fotograf.)


Det vises ikke så godt på bildet, men sommerfuglen er stemplet på selve motivpanelet også. Det gir en fin skygge effekt. Bare for ordensskyld... kjolen, blonden, skjorta, sokkene og skoene er stemplet og klipt ut av mønsterark.

Resultatet ble jeg ikke helt fornøyd med, men det var første gangen jeg prøvde meg på paper piecing. Det var forøvrig kriteriene forJust Magnolia #9 sin utfordring denne gangen. I tillegg så er kriteriene hos One stop craft challenge #33 også oppfylt, og denne gangen var det glitter bidraget måtte ha. Og skulle du være i tvil, JA det er lov å kombinere bidrag til disse tre utfordringene.

Klem fra Anne


fredag 12. juni 2009

40-års kort

Da ble det et nytt 40-års kort, i siste liten atter en gang... Det har blitt noen av dem i det siste. Huff, det kan da bare bety en ting! At man begynner å bli godt voksen selv... Jeg laget kortet til en utfordring som selvfølgelig gikk i fra meg. Men fant ut at "Sukkersøtt" sin utfordring 44 hadde de samme kriteriene. (Og jeg kom selvfølgelig ikke på at jeg kunne kombinere med andre utfordriger, LOVER at det ikke skal gjenta seg. Så jeg har trekt mitt bidrag i Simon says og vil lage et nytt kort for den.) Noen som sa noe om alder? *plystre*

Så til bidraget...
En liten zoom...

Fra en annen vinkel...

Jeg har brukt to mønsterark fra K&Company, rosa fra en designer paper blokk og det beige heter Ivor Ornate Square Flat Paper. Ellers har jeg brukt Prima blomster, blonder, halvperler, charms, retro flower punch og stempel fra Stempelglede.
Enkel bakside, med stempeltrykk fra Autumn leaves.

Kortet skal snart gis bort, så jeg må vente med å legge ut bilde av innsiden. Man vet jo aldri hvem som er på besøk her inne...

Ha ei flott og kreativ helg!

Klem fra Anne

onsdag 10. juni 2009

Bling...

I utgangspunktet var det min kjære tante som hadde ønske om et konfirmasjonskort i sort, hvit og sølv. Jeg tok utfordringen, og jeg har nå sittet litt i tenkeboksen, en god stund faktisk! Hvordan få disse fargene satt sammen på en slik måte at det ikke ser dystert ut? Hvit kort var ikke aktuelt. Da kom ikke det flotte stempeltrykket til sin fulle rett. Men nå er jeg ferdig og tante er fornøyd, håper mottakeren liker det også.

Resultatet ble slik...Jeg har brukt bling, Prima blomster, metallpynt fra Kina, QK alfabetet Frankie. Alle stemplene jer har brukt er fra Stempelglede. Hovedmotivet heter "Maribel". Noen kanter er klipt med mønstersaks og i underkant på ramma har jeg brukt en gammel punch. (Jeg prøver å være flinkere til å bruke noe av det gamle utstyret mitt som bare ligger der...) Alle kanter har jeg svertet med sølv stempelpute.Fronten fra en annen vinkel...


Tekst stempelet inni er fra stempelplaten "Til konfirmanten" fra Stempelglede og er stempelt på spellbinder diecuts. På innsiden har jeg også svertet alle kantene, og satt på noen bling på siden det skal skrives på.


Puh, til slutt ferdig! Og det var nok det aller siste konfirmasjonskortet fra min side i denne omgang. Så fant jeg ut at dette kortet passet for kriteriene for ukas utfordring hos saturday challenge så jeg slenger meg med der. Den som intet våger, intet vinner... Jeg kan jo håpe på vinnerlykke ved månedsslutt! ;-)

Klem fra Anne

onsdag 3. juni 2009

Sukkersøtt #42

Da er jeg tilbake etter ei utvidet helg på hytta. Katten sprang til skogs, og kom ikke tilbake før etter et døgn. Så lenge har den aldri vært borte så vi var ganske engstelige. Men heldigvis gikk det godt denne gangen også! Hadde med meg en bunke stempeltrykk jeg tenkt jeg skulle male, men fikk ikke roa på meg når jeg tenkte slik på katten.

Nå derimot har jeg fått satt sammen et kort til sukkersøtt utfordringen, som du kan finne
her. Har ikke anledning til å legge ut bidraget akkurat nå, men kommer tilbake med det i ettermiddag. Utfordringen var å bruke minst 5 ulike stempel. Jeg greide å klemme inn 6! Sitter å vurderer resultatet, men blir ikke helt fornøyd... men hvor ofte blir man det? *lol*

Jeg har ikke verdens beste papirutvalg heller... men tiden flyr fort mot messa! Jeg er av den typen som helst vil se papiret med fingrene. Det blir litt vanskelig på nett. Men først skal jeg nyte sommeren! Messa er jo ikke før i september. Er det noen som har noen hete tips om store happeninger i utlandet?? Har SÅ lyst på en tur til det store utland (unntatt USA, det blir for langt å reise..)


Her er resultatet:

Jeg har brukt mønsterark fra K&Company, tag'en er svertet med distress (det har jeg gjort på alle kantene også ;-) Jeg har brukt 6 stempel. Hovedmotivet, treet og de to sommerfuglene kommer fra Magnolia. Teksten "Gratulerer" og swirlene er fra Stempelglede. Blomstene er fra Prima og dupedittene fra Kina *lol* (De som har giddet å lese hele bloggen vet jo hvor mange KILO jeg har ;o)


Litt nærmere noen detaljer:


Så det hele fra en annen vinkel. Her vises det at sommerfuglene flakser med vingene.

Da er det på tide å søke nye utfordringer.... spennende å se hvor man ender!

Ha en flott kveld!

Klem fra Anne