MY HIGHLY VALUED FOLLOWERS ♥

søndag 26. juli 2009

Det er kjempegøy....

...å bruke de nye hänglar-stemplene mine! Storkoser meg!!Akkurat dette stempeltrykket har jeg fått lånt av min søster. I dag har jeg laget et kort som passer til 4 utfordringer, og det i seg selv er jo en utfordring. Stamp with fun utfordring #14 hadde en skisse. Paper take weekly challenge #20 hadde en utfordring hvor man selv skulle velge fargekombinasjon (jeg valgte rosa, sort, hvit, grønn, grå og lilla. A spoon full of sugar utfordring #61 ville se swirler. Everybody art challenge blog utfordring #49 hadde kriteriene prikker og striper.


Resultatet ble ikke helt som jeg hadde tenkt meg....

Ser du godt etter finner du swirler på den lilla bazzillen!

(Beklager det dårlige bildet, men det er ikke tatt i dagslys. Ikke at det hadde hjulpet stort for det bare regner og regner her i trøndelag.)

Sommerklem fra Anne

fredag 24. juli 2009

Det umulige....

... er faktisk mulig bare man forsøker! Jeg har levert noen bidrag til forskjellige utfordringer og hadde ikke forventet å få uttelling med det første.

Men tenke seg til, jeg vant forrige ukes utfordring hos "Stamp it for the weekend". uttrekt blant 52 bidrag *smiler stolt*

Mitt bidrag var dragekortet med hänglargutten som du finner litt lenger nede på bloggen. Utfordringsbloggen til "Stamp it for the weekend" kan du finne her.
Premien er en verdikupong hos Fred she said på $25.

tirsdag 21. juli 2009

Whiff of Joy / Elisabeth Bell Fall Stamp Kit Candy!!

Katharina Frei har en flott blog candy hvor hun gir bort 2 høstpakker fra Wiff og Joy. Besøk bloggen hennes før 26 juli og bli med i tekningen. Du finner bloggen hennes her.

lørdag 18. juli 2009

Til Pappa

I dag har Pappa bursdag og vi måtte jo ha et kort. Kan ikke skryte av å være ute i god tid denne gangen...

Jeg har kombinert kortet slik at det passer tre utfordringer. Colour crate challenge #23 sin utfordring var å lage et bidrag i blått og hvit. One stop craft challenge #38 ville ha "Good sense of humour" og jeg brukte en skisse fra Friday sketchers challenge #61 som utgangspunkt.


Resultatet ble slik:
Oversatt til engelsk lyder stempel-teksten "You are not old... ... you were only born to early!" (Er ikke helt sikker på om det er godt oversatt..? Gi meg gjerne et hint!)En enkel innside med tekst stempel fra Stempelglede og Spellbinder dies er brukt for å lage tekstfeltet.

Dette er ikke et bidrag å være spesielt stolt av, men sommerferie og "dårlig tid" tatt i betraktning så fikk det duge.Sommerklem fra Anne

fredag 17. juli 2009

I god tid...

har jeg laget dette kortet. Det er faktisk flere måneder til det skal gis bort! *smiler stolt* I utgangspunktet ble kortet laget som et bidrag til hänglar-bloggen. Ved en fort gjennomgang av andre utfordringsblogger fant jeg ut at stamp with fun ville ha bidrag med shapes and punches."Stampin´for the weekend" utfordringen var inspirasjon fra en sang. Jeg valgte "seasons in the sun". Må sjekke senere om det kanskje kan være flere aktuelle.


Jeg har brukt bazzill og restepapir. Motivet som er en hänglar gutt som er malt med Distress Ink.


Innsiden ble slik. (og her har jeg brukt mine nye spellbinder nestabillities. ;-)


En liten zoom av gutten. Hvis du ser godt etter ser du at snøret er byttet ut med scrappers floss.

Baksiden ble slik....


Forsiden sett fra en annen vinkel...


Ideen til det drageformede kortet fikk jeg av DT Mayahänglar inspirasjonsblogg.

Nå må jeg "løpe"! Skulle jo egentlig lage et kort til i morgen, men jeg fikk ikke dragen ut av hodet! *lol* Så har jeg en kasse jordbær som skal renses og syltes før vi drar på "Harry Potter" i ettermiddag.

Sommerklem fra Anne

tirsdag 14. juli 2009

Magnolia klubbpakke

Når jeg kom hjem fra turen lå det også en klubbpakke fra Magnlolia i postkassen. Akkurat nå er jeg i hÄnglar-modus, så disse får nok pent vente.

Men de skal nok få en sjans, .... siden. Her er sommerpakken:

Sommerklem fra Anne

Hänglar gutt med drage...

...er det første stemplet jeg måtte prøve å male. (Jeg har ikke funnet det "selvklebende" arket for å montere på akrylklossen slik at man slipper EZmount'en, så jeg får nok montere disse på den gamle måten også.)

Her er de tre første guttene med drage:


Jeg måtte prøve å fargelegge med Pro markers'ene også, men resultatet får tale for seg selv... *dåne*


Nå har jeg planene klare ett av for kortene disse skal monteres på. Og som jeg gleder meg til å male flere av disse hÄnglar-motivene!

Sommerklem fra Anne

Marie Julin

Marie bidro til å gjøre ferien en god del hyggeligere enn hva man ellers kan forvente av en særdeles våt og regnfull fotballcup-uke.

Omsider greide jeg å peile meg inn sånn omtrent på GPS'en da jeg hadde fått avtale med hÄnglar-mamma'n. Jeg kjørte i pøsende regnvær men jeg nøt utsikten til fulle. Det er utrolig vakkert i Falun!

Og for en idyllisk plass hun bodde på! og med DET flotte arbeidsrommet i "uthuset" (ikke ment som en fornærmelse Marie...) Kan man komme nærmere himmelen på jord?? Neppe!!!
Synd jeg ikke tok med kameraet...

Her er stemplene som fikk bli med meg hjem og som ga feriepengene føtter å gå på. *knis*

Gutt på sykkel (vet ikke nr), "Regntjej" MAJ 0907, "Bug i krukka" 91808, "Drake - liten" 2510


Disse søte små måtte jo bare får bli med! Den store er "sittande larv" KP0909


"FikahÄngla på moln" 0905, "hÄnglabyk" 2611, "Allahjärtans-flicka" V0901, "Flicka med Tag" 2602.

"Pojke med drake" MAJ0909

Disse ble sluppet på messen i Leksand om jeg ikke tar helt feil...

Tusen hjertelig takk Marie, for at du tok deg tid til å la meg avlegge en visitt og for alle de nydelige stemplene!! Jeg skal kose meg masse med dem.

Og om noen har lyst å kjøpe seg et hänglar-stempel eller to så finner du dem her.


Sommerklem fra Anne

fredag 10. juli 2009

Bare timer igjen...

... til vi er tilbake fra fotballcup-raid. Gleder meg!!! Nå er 3 laaaange uker med cup-liv snart over. Vi har hatt det utrolig gøy og sett mange spennende kamper.


De siste to ukene har det vært cuper i Sverige, hvorav den siste i Borlänget. Og her har det vært stabilt vær! Regn, regn og atter regn. Men i ettermiddag da vi hadde grillparty så brøt solen gjennom skylaget. ;0) Det skal ikke mange minuttene til med godvær før det meste av søkkbløte opplevelser er glemt! *Kremt* litt tid tar det før man glemmer 77mm nedbør i løpet av et døgn!! Det var BLØTT ja.


Jeg har også fått avlagt et besøk hos Marie (hÄnglar & stÄnglar) og det ble noen flere stempel til samlinga mi. *smiler bredt* (Legger ut et bilde senere.)

Gleder meg til å hente Buster, som har vært på pensjonat for første gang.

Når nesa vendes hjemover har vi bronsjemedaljer i bagasjen! Jentene tok tredjeplassen etter en nervepirrende kamp som ble avgjort med straffekonk. Vel fortjent jenter!!

Klissvåt sommerklem fra Anne