MY HIGHLY VALUED FOLLOWERS ♥

onsdag 30. september 2009

2.runde i KortCupen / Lap 2 in a CardCup

Da har jeg laget et bidrag til 2.runde i KortCupen hos Papirgleder. Oppgaven denne gang var å lage et kort i vintage-stil. Jeg valgte å lage bakgrunnen selv, og brukte akvarellpapir farget med te og kaffe.


This is my entry for the 2.lap in the CardCup at Papirgleder. The challenge this time was to make a vintage card.



The result....


The swirls are colored with Distress Ink...





Clean and simple inside.... (The sentiment says "Hugs for you")
Beklager den dårlige kvaliteten på bildene. Det blir ganske vanskelig å ta bilder når det bare blir mørkere og mørkere for hver dag. Det hjelper ikke på at det regner til en stadighet heller! Det skal visst nok gå an å lage seg et fotostudio i en kasse... det er noe jeg bør tenke på. Gi meg gjerne et hint om du har noen glupe råd!!
Ha en flott dag!
Klem fra Anne
Sorry for the quality of the pictures. It's turns darker and darker every day here in Norway, and it's raining all the time! So I think I have to make a small photo studio...


Have a nice day!
Hugs from Anne

Recipe
Size: 15 X 15cm
Stamps: Autumn leavs- swirls
Paper: Bazzill, Aquarelle paper.
Ink: Memories - black, Distress Ink - vintage photo and Broken China.
Accessories: Picture from web, Alpha stickers, Prima - flower, lace, charms, scrappers floss, and an old bookpage (inside).
Tools: Spellbinder die.
Tecnique: I have coloured the aquarellepaper with tea and coffe. Sew by hand in the right corner.

tirsdag 29. september 2009

It's official/ Nå er det offisielt.



Jeg kan slamre med døra!!! Dette er helt utrolig!! Jeg har måttet klype meg i armen flere ganger i løpet av de siste dagene. Og mailen jeg fikk sent lørdagskveld har blitt lest både forlengst og baklengst, utallige ganger. =) Jeg ble valgt ut til å være med i design teamet til The Pixie cottage! Jeg er kjempestolt!!! Jeg gleder meg sånn til å få starte med fargeleggingen av de flotte og søte stemplene.


Klem fra Anne



Finally I can scream out load! and I can finally release the secret! I have been selected to be a design team member for The Pixie Cottage ! I am so honored to have been chosen by Michelle! Thank you so much Michelle for the opportunity!!! I really look forward to start working with all of the beatutiful and cute stamps.


Hugs from Anne

lørdag 26. september 2009

Autumn / Høst

Da har jeg malt et nydelig trykk fra Hänglar. Jeg har ennå mange stempel jeg ikke har brukt enda. Det er skikkelig gøy å male disse søte figurene. Og som vanlig har jeg brukt Distress Ink, alt som man "kan" er jo enkelt, så Pro Markers tusjene blir dessverre bare liggende.

Jeg har trålet gjennom en del utfordringsblogger og jeg valgte ut disse 9! Høst var temaet hos 5 utfordringsblogger denne gangen Stamp with fun #25, My time to craft #78, Creative inspirations #28, Crazy amigo og Allsorts challenge #20. Dutch dare #61 ville se bruk av charms.Kort o mania #1 ville ha bidrag med minimum ett stempeltrykk. Creative card crew #29 ville ha dekorert innside. (Der kan du levere så mange bidrag du vil =) Everybody art #58 hadde en flott skisse jeg jobbet ut i fra.

I have played with one of my new Hänglar stamps. As usual I have used Distress Ink for painting. I can't manage to use my Pro Markers... I have found 9 challenges I could enter with this card! You find the links in the text above.

The sketch from Everybody art
My result....
Inside....

Zoom....

From another angle....

Have a nice day!
Hugs from Anne

Recipe
Size: 15 X 15cm
Stamps: Hänglar (outside), Stempelglede - text (inside)
Paper: Bazzill, Prima - "Smoking jacket" (Iron Orchid Design,¨Cavalier Collection ), Aquarelle paper
Ink: Memories - black, Distress Ink - vintage photo, refills for colouring of the image.
Accessories: Prima - flower, charms, ribbon.
Tools: Punches from Martha Stewart, Fiskars, Spellbinder - label no . Sewing machine.

fredag 25. september 2009

Happy birthday!

Skal bare legge inne en rask post her. Vi forbereder jo til selskap til sønnen i huset.
Gratulerer med dagen til deg! =) Håper du får en flott bursdagsfeiring!!

Noe som er helt utrolig! Jeg holder på å passere 5.000 besøkende!! Jippi!! Og ikke nok med det... jeg har fått nesten 60 følgere også!!! Utrolig!!! =) Så tusen hjertelig takk alle sammen som er på besøk i bloggen min og til alle dere som tar dere tid til å legge igjen en hyggelig kommentar!!

Ha en flott fredagskveld alle sammen!! ...og ei god helg!

Klem fra Anne



Just a quick post today on my sons birthday. Happy birthday to you!! =)
And something else amazing... Maybe I reach 5.000 visitors today, it's very close!!!
Thank you to everybody who is visiting my blog and to all the nice comments!!
And sonn I have 60 followers too!! I can feel it's my lucky day today!

Have a nice weekend!!

Hugs from Anne

torsdag 24. september 2009

My son turns 12

Da har jeg laget et kort til poden som blir 12 år i morgen. Utrolig hvor fort tiden har gått. Bare ett år igjen til han begynner på ungdomsskolen! Hjeeelp!! =)

Lilla er kanskje ikke en vanlig gutte-farge, og ikke hans i hvertfall. Håper han står ut med kortet uansett... Har brukt en skisse jeg fant hos Sketch and stash #19 og mitt ubrukte stasj er det hvite båndet med noter. Kjøpte det for et par år siden eller noe sånt, i Bergen. Simon says ville se søm i en eller annen variant, jeg valgte å tegne denne gangen.Creative card crew #19 ville se en pyntet innside. Ikke så veldig avansert, men litt pyntet er den.

My son turns 12 tomorrow. Where have all the years gone? Lillac is'n a regular boy-colour maybe, but I liked the rockstar paper. =) You find the links above to the challenges I have entered. Sketch and stash asked for never used stash and I used the white ribbon with music.


The sketch from Sketches and stash...
The result/Resultatet...

From another angle..


Inside

Da skal jeg gjøre litt innkjøp til i morgen. For første gang i historien skal jeg arrangere bursdag med video! Ikke helt etter mitt hode akkurat det... men akkurat nå er det ok noe som er lettvinnt. Og guttene kommer til å være strålende fornøyde.
Ha en flott dag alle sammen!
For the first time in history I gonna arrange a birthday with video! I don't really like it that way, but now it's ok with something easy. And the boys will love it! =)
Have a nice day all of you!

Hugs from Anne

onsdag 23. september 2009

The first christmas card.

Da har jeg laget årets første julekort. Motivet har jeg fått stemplet opp av søsteren min, det er selvfølgelig kjøpt på messa som vi var på i helga. Jeg ble veldig inspirert av Lena Katrine en dyktig kortlager som sto på standen til Norsk stempelblad.

Dette kortet er laget for flere utfordringer. All sorts challenge #19 der ville de ha bidrag med snøkrystaller. Basic grey #4 der var utfordringen å ha med embossing i en eller annen form. Cupcake craft challenge #58 ville se distressing. A spoon full of sugar #70 hadde en skisse. Skal legge det inn i en annen utfordring også, men det får vente til i morgen. Bildene jeg har tatt er ikke av beste kvalitet, kveldsmørket gir ikke optimalt resultat. Legger inn nye bilder i morgen.

This is my first christmas card this year. I have got the stamped image from my sister. I have managed to make it fit into several challenges. You find the links in the text above. I will be back tomorrow with new photos, the result today wasn't good enough...

The sketch from A spoon full of sugar...

My result.....

A zoom of the image....
Recipe

Size: 15 X 15cm
Stamps: Stampavie

Paper: Bazzill, My mind eye - "Winterberry paper", Maja Design - "Baka", Papir design - "Isblå", Aquarelle paper

Ink: Memories - black, Distress Ink - vintage photo, refills for colouring of the image.

Accessories: Prima - flower, Say it in crystals, glitter glue, crushed velvet, charms, ribbon.

Tools: Punches from Martha Stewart, EK , Fiskars, Stampin up, QK embossing - snowflaskes.

tirsdag 22. september 2009

Flasketag

I helga da jeg var på Stempelscrapmessa deltok jeg på en demo hos Norsk stempelblad. Det var Annie Skogheim hadde denne flotte demo'en hvor temaet var flasketag med bruk av herrestempel. Hiver inn dette som et bidrag hos Stamp something, det var favorittfarge som skulle brukes og jeg er jo helt grønn. *lol* Lots to do #38 hadde temaet tag

When I was at the Stempelscrap this weekend I made this bottletag on a demo arranged by Norsk stempelblad. I have entered this tag in two challenges, you find them in the text above.

Slik ble mitt resultat.. (og oppi er det plass til en Baileys sjokolade)

It was quick, easy and fun!!

Hugs from Anne

A little shopping...

Da er jeg i ferd med å innhente meg etter Stempelscrap-messa i Lillestrøm. Det var en koselig helg sammen med trivelige damer. Den optimale husmorferie, ikke sant?

Jeg har selvfølgelig handlet litt (det er kanskje en sannhet med modifikasjoner.....) Og det klør i fingrene etter å prøve ut mine nye produkter! =) Her får dere bilder av det jeg skal kose meg med utover høsten.

I have been on the Stempelscrap in Lillestrøm this weekend. It was a mass with 27 stands/shops. A lot of nice ladies and a lot of shopping. A optimal housewife-vacation =)

Wires to Bind-it-all and some cardjackets.
Stickers...

Pattern paper... (I bought 2 or 3 of each design)


Glue in different ways and white flock...

Needles, pearls, charms and lots of butterflies...


Melting pot with some supplies...

Photopaper with angles and a box with multi medium...


Embossing dies.....

As you see, some new Distress Ink pads =)

Craft Mates for all my little things....

Punches and ribbon ++...

Brads, hitch fasteners and some flowers
Bazzill.....
Rubber stamps with norwegian sayings.....

Have a nice day!
Hugs from Anne

fredag 18. september 2009

A happy weekend...

Da er jeg i Lillestrøm klar for en messeweekend i Skedsmohallen. Gleder meg til å se alle herlighetene de 27 butikkene har med på messa. Masse nytt å kose seg med utover høsten og vinteren. Det sies at dette er den siste messa, men vi håper at det ikke blir tilfellet.

Men dette er den optimale husmorferie med mulighet for masse shopping av hobbysaker. Så nå skal vi kose oss masse! =) Derfor blir det stille fra meg her inne helt til mandagen. Kos dere så lenge!

I'm away for the weekend and will not be back bloging befor monday. I am in Lillestrøm where it's a big cardmaking/scrabook mass. 27 shops have stands here and it's heaven on eart! I gonna buy a lot of candy I can play with! =)

Have a nice weekend!

Hugs from Anne

onsdag 16. september 2009

Award and challenge

Jeg har fått denne awarden fra Ingunn, du finner bloggen hennes her. Hun er en kreativ dame som lager masse flott.



Med denne awarden fulgte det en utfordring: skriv 10 ting om deg selv.


Så her kommer 10 sannheter om meg:


  1. Min favorittfarge er grønn.

  2. Jeg har grønne øyne.

  3. Jeg er litt beskjeden, IKKE overlegen hvis du skulle tro det...

  4. Jeg har litt vanskelig for å kalle meg selv kreativ.

  5. Jeg er en perfeksjonist, både på godt og vondt.

  6. Jeg drikker alltid en kopp gul Lipton-te til frokost.

  7. Jeg heklet 125 bordkort til bryllupet vårt.

  8. Jeg strikket en Fana-kofte når jeg var 12 år.

  9. Jeg skal prøve å brodere en kystdrakt til meg selv.

  10. Jeg tror det er noe godt i ethvert menneske.


Dette var litt hummer og kanari om meg selv. Og dette skal jeg ikke engang prøve å skrive på engelsk....

Ha en flott dag!

Klem fra Anne

mandag 14. september 2009

Bidrag til 1.runde i kortcupen 2009

Da har jeg laget et kort som jeg har bestemt meg for å levere til Papirgleder sin kortcup 2009. Oppgaven var å lifte ett av 3 kort. Håper de nye bildene er en smule bedre enn de forrige.

I have desided that this card gonna be my entry to a cardcup arranged by
Papirgleder.



This is a cute image from Hänglar in Sweden.
Jeg vet ikke om alle tar poenget her, men hun viser med hendene hvor glad jeg er i mottakeren av kortet.



I like flowers....


From another angle..

Hope you like it.

Hugs from Anne

Recipe
Stamp: Hänglar
Paper: Bazzill, K&Company, paper from an old book, Aquarelle paper
Ink: Memories - black, Distress Ink
Accessories: Prima - flowers, ribbon, lace, half pearls, tag, QK - heart
Tools: sewing machine , PC (text), QK

lørdag 12. september 2009

Yes!! I won.

Jippi! Jeg vant utfordringen hos the Polka Doodles #15, og der blir vinnerne kåret av en jury. Det er selvfølgelig mere stas en å vinne ved tilfeldig uttrekning blant bidragene. (Jeg vet riktig nok ikke hvor mange bidrag som var med, for jeg tror man kan levere via mail også.) Men uansett så er jeg stolt, det kan jeg ikke legge skjul på. =)

Wow! I won the Polka Doodles challenge #15. And the winners are chosen by a jury. I'm so proud!

Here is the card I entered with....
Click here if you want to take a closer look.

Hugs from Anne

Starbook / Stjernebok

For en stund siden begynte jeg på en stjernebok. Hadde kuttet opp all kartongen. Men så ble den bare lagt til side. I dag da jeg egentlig hadde tenkt å lage et julekort, fikk jeg heller lyst til å lage noe i min stil. Hvis jeg kan si at jeg har noen stil da... *LOL* Jeg er i alle fall glad i perler, blomster og sommerfugler. Så da gikk jeg for denne stjerneboka. Jeg er nok også en smule romantisk. =)

Denne gangen har jeg også funnet noen utfordringer. Polkadoodle #17 ville se alt annet enn et kort. Stamp something ville se bidrag med din favoritt pynt. Scrappy frogs utfordring var noe i 3D. Basicgrey challenge#3hadde et bilde man skulle inspireres av.


I started to make this starbook long ago. But I never get finish. So today I wanted to make something in my own style.... I have been making some colourfull cards lately, and that's not my style. I love pearls, flowers and butterflies. So I stared to finish this starbook. Yes, I'm a bit romantic. =) The paper looks a bit grey but it's green... You can find the links to the challenges in the text above.


My starbook result.. (measure approximately 4" X 4")






Zoom...



Jeg har stemplet små stjerner midt på sidene, men det er bare for pynten sin del. Jeg kommer jo til å lime bilder og tekst over dem siden.
I have a small star stamped on the pages, just for fun. I will place photos and journaling over it later.

Da ble stjerneboka endelig ferdig. Og jeg kjenner at dette er mer min stil. Nå er det bare å finne noe koselige minner å putte inni. Og datteren har allerede bestillt en stjernebok i et litt større format.
Håper dere alle får en fortsatt fin helg!
Hope you like it! This is more my style... =)
Have a nice saturday night!
Hugs
Anne
Size: ca 10 x 10 cm / 4" x 4"
Paper: Bazzill, Basicgrey - SweetPea Jack collection (Vines)

fredag 11. september 2009

Knitted handbag / Strikket veske

Da har jeg sett gjennom mine gamle produksjoner. Jeg fant denne veska fra 2005 som jeg designet til datterens fiolinlærer som avskjedspresang. Den er strikket i garnet Tove og tovet i vaskemaskina etterpå.



I designed this handbag to my daughters violin-teacher as a gift.






Hope you like it too!

Hugs from Anne

torsdag 10. september 2009

SMILE

Da har jeg prøvd å lappet sammen et kort i sterke farger igjen. Det blir ikke slik som JEG vil! Men jeg har kosa meg uansett, og det er jo det aller viktigste. Symaskina har også denne gangen vært et kjekt hjelpemiddel, og denne gangen prøvde jeg meg med å sy tekst på kortet, det har jeg ikke gjort før. Det var artig. =) Blomstene har jeg laget ved hjelp av Retro Flower puncher og stiftemaskin. De ble ganske dekorative. (Lyset var ikke på min side i dag, så jeg kommer tilbake i morgen med bilder tatt i dagslys.)

Jeg har jobbet etter en skisse jeg fant hos A spoon full of sugar 68. ABC challenge utfordret denne gangen med bruk av die cuts. Colour create #27 hadde plukket ut neon grønt og sort til ukas utfordring. Paper blooms ville se bruk av bling.

I have tried once more to make a card in bright colours. It's difficult! But I enjoy making it anyway, and that's the most importen part of it. I have used the sewing machine to make some text, I have never done that before. It was fun. =) You can find the links to the challenges in the text above. I have made the flowers with 2 sizes of Retro Flower punches and a stapler. (I will be back tomorrow with some new pictures, taken in daylight.)


Here is the sketch...
The result......
A closer look at the image...









The flowers I made...
From another angle...

Hugs from Anne



Recipe
Stamps: Art Impression -
Paper: Bazzill, Basicgrey, Aquarelle paper
Ink: Memories - black, Distress Ink -
Accessories: Prima - flowers, bling
Tools: Retro flower punch, QK dies - pencil (I used siccors and cut it into a arrow), Martha Stewart - Doily Lace edge punch, stapler, sewing machine

onsdag 9. september 2009

Tri-shutter card / Brettekort

I går laget jeg et nytt brettekort. Det er så mange forskjellige varianter å velge mellom. Dette er vel et av de enkleste vil jeg tro. Det er bare et par bretter og et par snitt så er selve kortet ferdig. Men så er det pyntingen da. Jeg sliter virkelig med sterke klare farger. Men jeg gir meg ikke så lett, jeg prøver og prøver. Og en dag kan det jo hende at også jeg blir fornøyd med resultatet. Det ble jeg ikke denne gangen :-/ Men jeg håper selve brette-teknikken kan være til inspirasjon.

Dette kortet er et bidrag til My time to craft challenge #77 der var temaet "polka dot". Cup cake challenge #56 ville ha bidrag med rødt, hvitt og blått.

Yesterday I made this foldingcard. It is so many different tecnichs to choose between! This is a simle one I think. I want to make a card with bright colours, but the result will never become pretty. So I'm not satisfied with this result, but I hope the folding tecnich can inspire you.




(Dette kortet ser ikke helt bra ut når det er sammenbrettet. Men jeg la vekt på hvordan resultatet skulle bli utbrettet.) (I wanted sentiment inside, so it does not look so pretty when it folded.)







Hugs from Anne

I have a small blog candy, you find it here!
Recipe
Stamps: -
Paper: Bazzill, Basicgrey - "Be Mine", paper with music, pc cardstock 180 g
Ink: Distress Ink - Vintage Photo
Accessories: ribbon, Prima - flowers, Panduro - heart, copper charms
Tools: Score Pal, PC for printed sentiments, sewing machine