MY HIGHLY VALUED FOLLOWERS ♥

onsdag 10. juni 2009

Bling...

I utgangspunktet var det min kjære tante som hadde ønske om et konfirmasjonskort i sort, hvit og sølv. Jeg tok utfordringen, og jeg har nå sittet litt i tenkeboksen, en god stund faktisk! Hvordan få disse fargene satt sammen på en slik måte at det ikke ser dystert ut? Hvit kort var ikke aktuelt. Da kom ikke det flotte stempeltrykket til sin fulle rett. Men nå er jeg ferdig og tante er fornøyd, håper mottakeren liker det også.

Resultatet ble slik...Jeg har brukt bling, Prima blomster, metallpynt fra Kina, QK alfabetet Frankie. Alle stemplene jer har brukt er fra Stempelglede. Hovedmotivet heter "Maribel". Noen kanter er klipt med mønstersaks og i underkant på ramma har jeg brukt en gammel punch. (Jeg prøver å være flinkere til å bruke noe av det gamle utstyret mitt som bare ligger der...) Alle kanter har jeg svertet med sølv stempelpute.Fronten fra en annen vinkel...


Tekst stempelet inni er fra stempelplaten "Til konfirmanten" fra Stempelglede og er stempelt på spellbinder diecuts. På innsiden har jeg også svertet alle kantene, og satt på noen bling på siden det skal skrives på.


Puh, til slutt ferdig! Og det var nok det aller siste konfirmasjonskortet fra min side i denne omgang. Så fant jeg ut at dette kortet passet for kriteriene for ukas utfordring hos saturday challenge så jeg slenger meg med der. Den som intet våger, intet vinner... Jeg kan jo håpe på vinnerlykke ved månedsslutt! ;-)

Klem fra Anne

6 kommentarer:

 1. wow stunning card Anne, I love the image and the black and white colour combination, it's so beautiful thanks so much for joining us at scsc hugs Jill xx

  SvarSlett
 2. Anne this is beautiful!! WOW

  SvarSlett
 3. Kjempe stilig og elegant konfirmasjonskort. Anne :-D Du er såååå flink!!!

  Klem

  SvarSlett
 4. Hi,Anne.
  Your works are super!!!
  I loved your works.
  Please link your blog.

  SvarSlett
 5. Hi,Anne.
  I added your name on my blog.
  Thank you.
  I love both that smart image and cute image.

  SvarSlett
 6. Litt sein med kommentaren, men mottageren ble kjempefornøyd! Kommentarer om at dette nok var det fineste av alle kortene i konfirmasjonen!! (";)Så da var vi alle fornøyde vettu!! Takk!
  Hilsen tante

  SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min.
Jeg setter utrolig stor pris på at du tar deg tid til å
skrive en kommentar. Tusen takk!!

Thanks for visiting my blog. Your comments are really appreciated, thank you!!

~Anne~