MY HIGHLY VALUED FOLLOWERS ♥

lørdag 8. august 2009

Tror jeg har blitt hekta på...

tag'er jeg! Synes det er kjempemoro å bruke tag'ene jeg har dynket i kaffe. *lol* Jeg drikker ikke kaffe selv, men lukta liker jeg... og disse lukter jo så godt etter å ha ligger natten over i kaffe.

Denne gangen har jeg kombinert 3 utfordringer.Stamp something ønsker bidrag med charms. Everybody art challenge #51 ville ha sommerfugler og One stop craft utfordring #41 var bidrag med roser.

Vi skal snar på 40-års party og etter noen dager uten anledning til å lage kort, så kosa jeg med skikkelig med dette. Jeg ble ganske fornøyd med resultatet og synes at jeg for en gangs skyld greide å skape en helhet.
Resultatet....


Har prøvd å zoomet inn noen av detaljene. Hvis du ser i overkant av rosen nede til venstre så finner du sommerfuglen.

Innsiden....
Sommerfugl på innsiden også....

En enkel bakside.
Jeg har brukt Tim Holtz sine stempel på tag'en. Har faktisk maskert litt også. Hvis du titter inn vinduet ser du folk som danser! Bak tag'en ligger ett stykke bølgepapp som har fått en runde med gesso og distress ink. Pyntenåla er selvlaget. Rundt teksten på innsiden har jeg brukt Stempelglede sitt swirl-stempel, og på venstreside tekststempel fra venne-plata.

Ha en flott lørdagskveld!
Sommerklem fra Anne

7 kommentarer:

 1. This is so beautiful Anne. I adore the distressed style that you have used. The stamps and roses are superb. Stunning work. Thank you for joining the One Stop Craft Challenge.
  Sharon xx

  SvarSlett
 2. Anne this is sooo awesome!!! Love all the distressing this is sooo beautiful!

  SvarSlett
 3. Fabulous card, your distressing is beautiful. Love the design. Thanks for joining in the one stop craft challenge.Donna x

  SvarSlett
 4. Your card is absolut stunning, great artwork.
  Thanks for joining in our challenge.

  Hugs
  Iris
  EAC-Team

  SvarSlett
 5. Really beautiful:o) Good luck with my candy.

  SvarSlett
 6. Beautiful! Love the vintage distressed look. Gorgeous colors and details. Thanks for playing along at Stamp Something. :)

  SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min.
Jeg setter utrolig stor pris på at du tar deg tid til å
skrive en kommentar. Tusen takk!!

Thanks for visiting my blog. Your comments are really appreciated, thank you!!

~Anne~