MY HIGHLY VALUED FOLLOWERS ♥

lørdag 5. juni 2010

Mens jeg venter på sommer'n..... /While I'm waiting for the summer....

Når vinteren herjer som verst og kulda biter i kinnene og blodet renner fra sprukne fingre, lengter jeg etter late dager i sola med et hyggelig håndarbeide i fanget. (Nå ja, en sannhet med modifikasjoner! Jeg er ingen soltilbeder men å sitte i skyggen i varmt sommervær, det er nå mere meg...) Nå har jo våren kommet og gått, og vi har sommer, på kalenderen. I går kveld var det 1 grad!!! Brrr... men jeg lever fortsatt i håpet om at sommer'n skal gjøre sitt inntog!

Og i mellomtiden har jeg funnet frem en løper jeg tenkte å gjøre ferdig nå på forsommeren. Og til tross for at sommervarmen uteblir sitter jeg innendørs og koser meg med denne morsomme kua =)


When it's winter and cold outside I dream about lazy days in the sun with a enjoyable piece of handiwork. The spring came and I'm still waiting for the summer. Yesterday night it was only 1 degree!! Brrr.... but I still hope for a good summer!

Meanwhile I have found some patch work with application. So now I'm sitting inside and having a good time with this funny cow =)


Isn't she funny? / Er hun ikke morsom?

Ønsker alle en flott dag med eller uten sol!!
Klem fra Anne


----------


Wish you a wonderful day, with or without sun!!
Hugs from Anne

4 kommentarer:

 1. AWW,, he is adorable!! I LOVE quilts!!

  Gosh Anne,, I had no idea it was sooooo cold there. If I could, I would send some of our heat and some of what little sunshine we have to you. I was thinking we were in the upper 80's today, bit warm.

  SvarSlett
 2. El trabajo es muy bonito.
  Enhorabuena.
  Besos.

  SvarSlett
 3. Den var ql!
  Quilting er en av de tingene jeg ikke behersker, så jeg er jo like imponert og beundrende hver gang du tryller fram noe vakkert!

  Tusen takk for koselig kommentar - det har vært så som så bade med blogging og produksjon i det siste, og spesielt lite tilbakemelinger til andre.
  Skulle tro jeg hadde mer tid nå som jeg er i streik, men dengang ei. Men vi strikker mye, da.

  Klæm!
  Ingunn

  SvarSlett
 4. Åh vad rolig! Tack för att du ville visa den för mig. Jättecharmig, verkligen :D

  SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min.
Jeg setter utrolig stor pris på at du tar deg tid til å
skrive en kommentar. Tusen takk!!

Thanks for visiting my blog. Your comments are really appreciated, thank you!!

~Anne~