MY HIGHLY VALUED FOLLOWERS ♥

onsdag 15. april 2009

Hvis katter har 9 liv, kan jeg be om 2?

Eller er det for mye forlangt?? I dag har jeg rydda litt i hula mi skjønner du. Og der er det jo nesten ingenting...... plass til overs. Jeg må jo minst ha ett liv ekstra! For morro skyld så veide jeg alle duppedittene etter å ha sortert dem i hver sine esker. Gull, sølv og bronse/kobber. Når søstra mi skulle tippe så bomma hun med noen kilo. ;-P Det var over 8 kilo!! *dåne* Så du skjønner kanskje at jeg trenger ett ekstra liv eller to..... For jeg har jo litt annet stæsj i tillegg også, som skulle vært brukt.Det er alltid morro å få post, selv om man vet at noe kommer. Har nok vært litt aktiv på ebay en periode. :-) Men jeg får nok ikke brukt mine siste ervervelser uten at jeg skaffer meg en Wizard. De største diesene er jo for store for rulla. Hadde tenkt å vente til messa i høst, men det er jo så leeenge til jo!

3 kommentarer:

 1. Det er bare 155 dager til vi reiser .....

  SvarSlett
 2. Hei på deg Anne.

  Tusen takk for koselig hilsen i bloggen min :-D
  Joda påsken her på Østlandet var helt topp - deilig vær, påskepynting med barna og selvsagt mange dager fri sammen med mann, barn og venner.

  Det er sååå flott at du har laget deg en blogg, og jeg er helt sikker på at jeg (og andre kreative bloggere) kan glede oss over alt det flotte du lager :-D
  Gleder meg til å titte innom deg senere oxo :-D

  Ha en fin kveld, Anne!

  SvarSlett
 3. Jeg har noe i bloggen min til deg, Anne :-D

  SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min.
Jeg setter utrolig stor pris på at du tar deg tid til å
skrive en kommentar. Tusen takk!!

Thanks for visiting my blog. Your comments are really appreciated, thank you!!

~Anne~