MY HIGHLY VALUED FOLLOWERS ♥

tirsdag 19. mai 2009

Just Magnolia challenge #5

Denne gangen var det en skisse som skulle følges. Jeg valgte et stempel fra vårpakken. Har dessverre ikke hatt anledning til å bruke så mange av de enda... men jeg håper det blir snart.
Her er skissa;


Og min tolkning ble slik;

Dette kortet ble laget i fullfart. Jeg hadde malt ferdig ansiktet med Distress Ink, men resten av trykket fikk kun en liten omgang med kritt. Hadde ikke tid til å vente på at malinga skulle tørke må vite :-) Mønsterarket vet jeg ikke hvor kommer fra, det blir ofte slik med restepapir...(Fant ut at mønsterarket stammer fra et scrapbook paper kit, jeg kunne ikke finne noe produsent, annet enn at det er et merke, C med en trekløverinni.) Ellers har jeg brukt litt Magic mesh, blomster fra Prima, brads, rundeller, charm, ståltråd, perler og glitterlim. Rundt stempeltrykket dro jeg en stempelpute, mens rundt selve kanten på kortet brukte jeg rosa dabber. Det kan skimtes så vidt på bildet nedenfor.

Men nå skal jeg gå ut å luke litt i bedene mine, og noen blomster skal komme i jorda også. Det er virkelig flott med alle de vakre fargene som skinner omkapp i vårsola! Carpe diem!

Vårklem fra Anne

2 kommentarer:

  1. Skal si du har fått fart på kortlaginga di !
    Flott kort ble det denne gangen også :)

    SvarSlett
  2. Fabulous card, such wonderful detail! Thanks for joining us at JM this week x

    SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min.
Jeg setter utrolig stor pris på at du tar deg tid til å
skrive en kommentar. Tusen takk!!

Thanks for visiting my blog. Your comments are really appreciated, thank you!!

~Anne~