MY HIGHLY VALUED FOLLOWERS ♥

fredag 8. mai 2009

Litt sent ute... igjen!

Plutselig er fredagen her, og jeg hadde tydeligvis ikke les alt hva tidsfrister angår. *dåne* For i denne uka bestemte jeg meg for å gjøre noe nytt. Jeg har aldri laget kort til en utfordring før, ei heller ikke etter en skisse. (Jeg har nok startet med ei skisse som utganspunkt, men ting har en tendens til å leve sitt eget liv kan man si.) Denne gangen fulgte jeg skissa slavisk. Det er noen som har startet bloggen Just Magnolia som er en ufordringsblogg og disse damene elsker Magnolia. Du finner linken til høyre her i bloggen. Men som du sikkert har skjønt så ble jeg for sen. Men jeg legger uansett ut resultatet av skissa for uke 3.

Her har jeg brukt et motiv fra vårens klubbpakke til Magnolia. Mønsterarket er fra Sandylion (Floral Delight) Kartonen er bazzill. Motivet er malt med Distress Ink og vingene har fått en omgang med glitterlim. Rundt kantene på kortet dro jeg en dabber i sølv. Litt bånd, blonde og noen duppeditter fikk også plass.

1 kommentar:

  1. You Tilda card is Gorgeous!!...love the coloring and layout!!..Thanks so much for spreading the news of my candy....Good Luck!!...Hugs, Ila

    SvarSlett

Så koselig at du besøker bloggen min.
Jeg setter utrolig stor pris på at du tar deg tid til å
skrive en kommentar. Tusen takk!!

Thanks for visiting my blog. Your comments are really appreciated, thank you!!

~Anne~